2024-07-05
話說大家行過黃竹坑嗰個新商場未呢?我最近就去咗嗰邊行吓,好多舖頭,所以都比較好行🧐然後我就去咗食呢一間非常出名亦都好多分店嘅terrace in seaside~因為係新分店,所以裝修都乾淨企理,一樣都係行濟州嘅清新風格💜神話豬腳紫蘇拌飯 佢哋嘅拌飯之前喺其他分店食過,真係超級好食😋今次就叫咗豬腳,本身都會擔心會唔會好硬,但係食落去非常軟淋淋🥰骨膠原嗰啲位都超級好食!醬燒牛肉飯卷 飯卷佢哋都有好多種類同口味,我就叫咗牛肉,食落去清新之餘,牛肉味都好出😮食落去非常之夾,分量都唔少大大嚿💕同朋友一齊share就啱晒!士多啤梨窩夫 Cafe又點少得甜品呀🥰❤️🙌🏻我今次就冇揀到濟州橙嘅口味,反而係食士多啤梨🍓一樣都好食😋窩夫外脆內軟,配合士多啤梨同埋cream酸酸甜甜非常唔錯💖💖提拉米蘇 鍾意酒味比較重嘅甜品嘅朋友仔就一定唔可以錯過🤯🤯🤯平時比較甜嘅款式唔同,酒味好重 眼前一亮!濟洲柑橘乳酪 朝露玫瑰花茶 佢哋嘅嘢飲真係眼花撩亂😋💕好多選擇款式亦都特別,一樣都要叫佢哋嘅招牌乳酪,酸酸甜甜好好飲🥰😋花茶都唔錯,幾清新望落去都好靚😙同其他分店一樣食物一樣保持高質🫶🏻不過可能新分店,店員手腳少少亂,
神話豬腳紫蘇拌飯
醬燒牛肉飯卷
士多啤梨窩夫
提拉米蘇
濟洲柑橘乳酪
朝露玫瑰花茶
同其他分店一樣食物一樣保持高質🫶🏻不過可能新分店,店員手腳少少亂,同埋眼見嗰日人數量都適中,不過出餐嘅時間真係有少少慢🥹希望之後會越嚟越好啦🤯