2023-11-26
📍协兴 (黄竹坑)黄竹坑南朗山道1号南朗山道熟食市场地下5号舖==============================今日同主子去黄竹坑dogcation,去酒店放低行李之后就去附近揾d野食~经过呢间大排档见佢d下午茶餐好吸引,问左老板佢话可以同主子一齐坐,但要坐铺头最外面ge 位~可以同主子一齐食野仲要有位坐我已经好满足🤣🤣==============================1️⃣西多士呢款西多士系传统花生酱配牛油糖酱,呢个最传统ge 组合系最好味ge 😋而且呢个西多仲有浓浓蛋香添🥰🥰🥰2️⃣猪扒包配沙律🐷猪扒包块猪扒细块左d,但味道唔错ge,沙律就正啦茶餐厅沙律味道~3️⃣冻柠茶冻柠茶个茶底茶味好浓,但入口唔苦好顺口,柠檬又够新鲜👍🏻👍🏻
黄竹坑南朗山道1号南朗山道熟食市场地下5号舖
1️⃣西多士