喺黄竹坑新开嘅**Bivacco**,呢间餐厅真系几有格调,环境静静地,啱晒同朋友聚餐或者约会。🍽️我试咗佢哋嘅**龙虾意大利炖饭**,🍲一碗好丰富嘅炖饭,米饭吸咗龙虾嘅鲜味,滑到冇得输,食完真系心满意足!跟住我又点咗**意大利碳ara面**,🍝个奶油酱浓得来又滑,配搭香脆嘅培根,真系好味到唔想停手。仲有,我叫咗杯**Tanqueray可乐**,🍹一口饮落去,清新又解渴,完全可以将餐点升级。最后,点咗份**意式奶冻**,🍮口感滑到不得了,甜度刚好,食完有种幸福感。整体黎讲,**Bivacco**嘅食物质素高,环境又靓,无论系同朋友一齐食饭,定系浪漫约会,都系个好选择!记得去试吓!👍**Bivacco** 地址:黄竹坑香叶道11号THE SOUTHSIDE LG楼LG09号舖

**Bivacco**