2024-01-04
今次同老公去左位于黄竹坑酒吧餐厅Insanity食饭 佢系黄竹坑附近做野 咁我就将个仔比妈咪凑🙊 同老公去拍拖食晚餐🙈🙈 一入到以为飞左外地 成个感觉都好外国feel 客人同店员都系外国人😂Special combo set for 2-3 persons 份量好足 食完超饱饱😋Chef’s soup of the day🍲南瓜汤🎃 超浓郁南瓜味😋 饮时仲有食到南瓜肉 仲有两块面包🥖 好脆口Starters🥙Insanity full chicken wings鸡翼一黎到就已经比个香味吸引住 食落表面又香脆又辣 入面仲好嫩滑 唔会觉得好腻 好出色👍🏻Traditional veg samosa 上网睇餐牌时老公已经话对呢个好有兴趣 入面有唔同既香料 味道拿捏到岩岩好 唔会太重口味😍Mains🥘Hawaiian PizzaPizza上面系铺上左一层满满既芝士 好香芝士味 好邪恶👿 饼底好脆Chicken curry配上白饭 薄饼 仲要少少配菜 好香咖喱味 好似去左印度餐厅食😂 辣辣地惹味!Mocktails🍹Mango madness芒果味好浓郁 好好饮 超惊喜😍Lemongrass j
Chef’s soup of the day🍲
Starters🥙