2022-07-25
🏖欧陆式悠闲渡假圣地,舒适环境,听著店内播放的轻快歌曲,在炎炎夏日下感受清凉既海风🌊🥩Grilled NZ Rib Eye Steak ($318)纽西兰顶级肉眼劲Juicy,好厚啖啖肉,Middle 刚刚好,唔太血水唔太老,配搭田园沙律同炸到热辣辣既薯条,没有选择错误的。🥘Wild Mushroom Truffle Risotto ($228)送到黎既时间已经闻到劲香,超多唔同种类既菇,黑松露味浓,对每餐都要吃饭的我,Risotto系menu上的首选。🐚Irish Rock Oyster(跟餐前菜)好新鲜,够滑够多汁,食到海水既味道,唔会生腥臭的。🥭Mango Chia Pudding (跟餐甜品)食落既质感唔似平时食开既布丁,一pat pat的,第一眼以为是咖哩,唔甜,酸酸怪怪的印度feel。🍺🥂Beer & Prosecco (跟餐+$38)食西餐,跟酒是完美的组合,过一个酒精的假期吧。个人感觉评分:食物味道 - 食物卖相 - 餐厅环境 - 店员服务 - 性价比 -
🐚Irish Rock Oyster(跟餐前菜)
好新鲜,够滑够多汁,食到海水既味道,唔会生腥臭的。
🥭Mango Chia Pudding (跟餐甜品)
🍺🥂Beer & Prosecco (跟餐+$38)
食西餐,跟酒是完美的组合,过一个酒精的假期吧。
个人感觉评分:
食物味道 -