2020-06-20
今日睇完戏就系附近揾嘢食,无意中发现有间黄色cafe,咁就紧系要帮衬啦💛💛但个位置其实都几隐蔽,咁岩见到个大meun先发现系楼上有间cafe😆一上到去望到个门口~~~一个字餐厅唔算好大,但坐得舒适。睇下meun有咩食啦。。。我地点左两份dinner set套餐跟沙律🥗沙律菜好新鲜又爽口法包7成熟嘅肉眼牛扒配薯菜:哇,估唔到配薯饼,我好中意食✌🏻✌🏻牛扒真系7成,一切落去好淋,一切就开。食入口牛味十足唔痴牙😆蒜香大菇珍珠带子意粉呢个意粉真系劲好食!!一上枱已经闻到好香!意粉食入口个口感刚好,唔湿亦唔会淋patpat。因为炒意粉,蒜蓉炒到每条意粉都有味,但完全唔会觉得油。个大菇食入口juicy,好香蒜味,好夹。个意粉加小小芝士粉入口更加perfect match!个意粉真系水准之作!有惊喜超好食餐饮其实有好多,不过我只系想饮冻柠茶😂餐厅服务员十分有礼貌!环境舒适有歌听又有小小borad game可以借泥玩,倾吓偈嘅好地方!
套餐跟沙律🥗沙律菜好新鲜又爽口
法包
7成熟嘅肉眼牛扒配薯菜:
哇,估唔到配薯饼,我好中意食✌🏻✌🏻
蒜香大菇珍珠带子意粉
餐饮其实有好多,不过我只系想饮冻柠茶😂