2020-06-10 6972 浏览
早排同朋友仔去食烧肉,由于唔想拣蓝店嘅关系,上黄店guide睇左一转。即日先book位嘅我地选择唔多,最后拣咗呢间,抱住支持黄店嘅心态 试试佢。话明烧肉放题,当然expect系任饮任食,但去到就发现原来嘢饮只限每人一罐,如果要任饮嘅 每人另加$30。到烧肉,价钱系$298未计加一。叫完第一轮野食就发觉出事。肉嘅种类少都算,质素真系极差,连average都称唔上。牛肉粒牛小扒呢啲基本野 完全冇肉味,咬又咬唔开,都唔知系咪合成肉。另外仲有酱汁猪颈肉同牛仔骨,唔一一列举,总之就冇样入流。海鲜都有几款,不过见佢个肉嘅质素系咁我就唔敢食,始终海鲜如果食左唔干净嘅 手尾会好长。 仲有其他小食嘅,例如炸物/粟米,朋友仔话成间野最好食就系佢个牛油粟米 “称得上average”,一间烧肉放题得到咁嘅评价真系唔知好嬲定好笑。如果$298再加任饮$30 计埋加一,$350-360嘅价位 已经可以系牛角食到level 3 or above。系呢间食真系完全唔值。

2020-05-23