2021-01-05
早排已经介绍过呢间海南鸡饭,不过果次系堂食,仲要无得试佢地既小食,因为食唔到咁多野呀☹️今次机会嚟啦...飞云😂外卖返屋企,我可以尽情咁叫🤣🤣🤣天气冻,再加上车程,返到屋企啲炸物都冻冻地,不过唔紧要,我预咗焗返佢地㗎啦。叫时唔觉,返到嚟打开先发觉叫咗咁多小食,变成小食大拼盘咁🤤🤤🤤炸云吞虾、泰式炸虾饼、网虾春卷,呢3款真系好好食😋马拉盏炒通菜其实系好食既,但太辣,我食唔掂😅下次要叫少辣先得😂要推介下个姜葱无骨海南鸡饭,一般啲姜葱油鸡通常都无得输㗎啦。佢地无得输之外,特别之处系佢地啲姜,应该系炸过嚟,一条条炸姜丝,又几好食㖞平时系其他地方食既姜系普通无特别处理过既,通常我就唔会食😬但「后生仔」既姜,我会食哂,真系几好味㗎😂其他食物都ok😋仲有,佢地既服务态度真系好好,上次堂食有个男员工态度好好。今次系一个女员工落单招呼,佢再三叮嘱同事执齐我啲外卖,知我住得远👍🏻👍🏻👍🏻另外有一个长发男员工,又系超好礼貌,仲帮客人开门关门👍🏻👍🏻👍🏻又💛又靓又好态度既食店食物又平又好味😋值得帮衬完再帮衬再再帮衬👍🏻
今次机会嚟啦...飞云😂
外卖返屋企,我可以尽情咁叫🤣🤣🤣
炸云吞虾、泰式炸虾饼、网虾春卷,呢3款真系好好食😋
平时系其他地方食既姜系普通无特别处理过既,通常我就唔会食😬
但「后生仔」既姜,我会食哂,真系几好味㗎😂
其他食物都ok😋
仲有,佢地既服务态度真系好好,上次堂食有个男员工态度好好。
又💛又靓又好态度既食店
食物又平又好味😋