2023-11-25
难得一个人嚟到黄金海岸🌊吹下海风 放空一下 确实几写意🤍今次拣咗呢间𝓗𝓮𝓪𝓽𝓸 𝓒𝓪𝓯𝓮铺面好细 室内得一个座位而室外就设有露天茶座 𝕄𝕖𝕟𝕦食物都几多选择🥗🥪🥯🌯𝐏𝐚𝐫𝐦𝐚 𝐡𝐚𝐦 & 𝐀𝐯𝐨𝐜𝐚𝐝𝐨 𝐑𝐨𝐥𝐥 🌯 $78巴马火腿咸咸香香 配上牛油果🥑沙律菜 粟米 蕃茄 口感丰富 脆卜卜既薯饼 旁边仲有沙律菜点缀 食物质素唔错 可惜连堂食都用上即弃餐具器皿 感觉好浪费𝐌𝐨𝐜𝐡𝐚 ☕️ $43用上即弃纸杯 没有靓靓拉花咖啡没有咖啡香味 仲要唔够热 可惜🥲海图 📍扫管笏段1号黄金海岸商场地下18号舖#海图 #黄金海岸 #屯门coffee #屯门 #heatocafe #cafe #hkcafe #coffee #coffeeshop #hkig #Tuenmun #foodblog #hkmama #hkkol #hkfoodie #foodie #foodieblogger #foodiehk #chill #blogger #hkblogger #hkfood #hkinstagram
吹下海风 放空一下 确实几写意🤍
今次拣咗呢间𝓗𝓮𝓪𝓽𝓸 𝓒𝓪𝓯𝓮