2022-09-05 20 浏览
同朋友嚟黄金海岸酒店staycation ,未够钟check-in,先喺附近食个lunch先😋拣咗好耐,最后嚟咗呢度专食精致西餐嘅餐厅,Set lunch选择都几多,全部都包咗沙律、餐汤同餐茶🥗☕️🥣环境方面,餐厅走典雅欧式风格,高贵大方,感觉舒适!我自已叫咗风干火腿蕃茄酱焗烧春鸡配红酒汁,盛惠$368💸鸡肉烧得相当嫩滑,啖啖肉汁,值得一赞嘅系蕃茄酱同埋红酒汁嘅调味好好,惹味又不失鸡肉原有嘅风味😄朋友叫咗蕃茄龙虾汁海鲜意大利饭,盛惠$328💸意大利饭索满龙虾同海鲜嘅精华,饭粒饱满有咬口,同喺意大利食到意大利饭嘅好相近😍果然无拣错餐厅,我同朋友都食到捧住个肚走😆又好味,环境又舒服,你地都快啲嚟试吓啦!

环境方面,餐厅走典雅欧式风格,高贵大方,感觉舒适!