2024-03-09 496 浏览
又系每月一次闺蜜聚会啦👭,好耐无两个人一齐去打边炉啦,今次闺蜜发办,拣咗尖沙咀酒锅。 呢间餐厅充满街头艺术设计,富时尚感。 汤底都有好多款,今次我哋两位女士梗系拣个骨胶原满满嘅黄金美人- 胡椒猪肚花胶黄金鲜鸡汤🐔,补气又补肾,非常滋补养颜。煲滚个汤底之后,先饮碗汤暖下胃先,汤底鲜甜,猪肚份量多。之后再加份鲜鸡同埋花胶,成个汤都充满胶质,绝对系女士嘅恩物🤩。啲鸡都算嫩滑,花胶份量多,够晒足料。 我哋点咗个酒锅海鲜2人套餐,又有海鲜,又有牛、饺、丸、蔬菜等,咩都有啲,唔使烦谂食啲咩。 黑毛和牛6片🐮黑毛和牛色泽鲜红,肉较为扎实,且拥有平均的霜降脂肪以及浓厚的牛味😋 2人海鲜拼盘🦐🐚拼盘好丰富,有扇贝、蛏子、虾同埋蚬,全部都好新鲜,色泽亮丽,啲蚬又无沙。 黑松露虾蟹饺、鱼皮饺、手打墨鱼丸、手打芝士虾丸黑松露虾蟹饺好浓嘅黑松露味,虾大大只,爽口弹牙鱼皮饺饺皮鱼味香浓,厚身爽滑。手打墨鱼丸写到有粒粒墨鱼肉,感觉足料。手打芝士虾丸采用优质虾肉,虾味浓郁,口感丰富弹牙,咬开仲有流心芝士。 什菜篮有生菜、蛙蛙菜、蕃茄仔、粟米、椰菜花,卖相精美,材料新鲜爽脆。 招牌冻豆腐招牌冻豆腐豆味浓郁 饮品Summ

呢间餐厅充满街头艺术设计,富时尚感。

黑毛和牛6片🐮

2人海鲜拼盘🦐🐚

黑松露虾蟹饺、鱼皮饺、手打墨鱼丸、手打芝士虾丸
黑松露虾蟹饺好浓嘅黑松露味,虾大大只,爽口弹牙
鱼皮饺饺皮鱼味香浓,厚身爽滑。
手打墨鱼丸写到有粒粒墨鱼肉,感觉足料。

什菜篮

招牌冻豆腐
招牌冻豆腐豆味浓郁

饮品
Summer Delight:mango juice, pineapple juice, homemade chamomile syrup, Half N half

Lycee Energizer Lycee juice: fresh mint, Ginger Ale
2024-02-06
用餐时段