2017-08-27
经过呢间舖望落去对比其他舖光鲜企理舖头入面座冇虚席应该唔会伏于是入去试下先🙈好好彩我地等左一阵就入得👍🏻望住餐牌有好多野想食啲餐有好多选择价钱又相宜谂左好耐最后我地都系散嗌咁就可以食到自己最钟意既野👍🏻海鲜冬阴公 喺点菜时店员好贴心问我地要几辣👍🏻我地最后嗌左少辣 呢个冬阴公酸同辣比例岩岩好,海鲜又多,好好味,饮到停唔到口🤤脆肉炒椰菜苗 脆肉加埋椰菜苗一齐食 中和左脆肉既咸味👍🏻👍🏻泰式炒金边粉 虾好爽脆 捞埋青柠汁加花生碎更有风味虾饼拼春卷 必食之一岩哂想样样都试下既朋友即叫即炸,不油腻,春卷胀卜卜,料多,配上泰式辣酱一流👍🏻👍🏻铁板蚝仔蛋 见到隔离枱食劲吸引于是忍唔住嗌黎食 啲蚝仔只只都肥嘟嘟大大只 望到都流口水🤤🤤 啲蛋用芽菜隔住食落一啲都唔觉好湿 侧面既蛋还有小小脆口 配埋辣椒酱好好味野饮方面 每杯既装饰都好别致椰汁冰配星星棒 小朋友见到一定喜爱❤椰青沙冰 好QQ,用椰树衬托椰青 渡假感觉出哂黎😎佢用原个椰青肉同水加冰 打出黎 入口清香 椰子肉嫩 又够冻 正👍🏻好抵赞既人店员见到两个女仔咁大食嗌咁多野🙈 于是一有四人枱即刻帮我地转枱 真系好细心❤本身谂住再食埋甜品 但已经食到
经过呢间舖望落去对比其他舖光鲜企理
海鲜冬阴公 喺点菜时店员好贴心问我地要几辣👍🏻
泰式炒金边粉 虾好爽脆 捞埋青柠汁加花生碎更有风味
虾饼拼春卷 必食之一岩哂想样样都试下既朋友
即叫即炸,不油腻,
春卷胀卜卜,料多,配上泰式辣酱一流👍🏻👍🏻
铁板蚝仔蛋 见到隔离枱食劲吸引于是忍唔住嗌黎食
啲蚝仔只只都肥嘟嘟大大只 望到都流口水🤤🤤
野饮方面 每杯既装饰都好别致
椰汁冰配星星棒 小朋友见到一定喜爱❤
椰青沙冰 好QQ,用椰树衬托椰青 渡假感觉出哂黎😎
本身谂住再食埋甜品 但已经食到揽住个肚 唯有下次再战🙈