一入到去环境唔错 环境好干净 员工都面带笑容 因为天雨关系都拎左伞 入座后都好好服务会问我地洗唔洗帮手拎伞 等既时间都唔系好长 好快就有得食招牌芝士熔岩蛋浆饭 $48因为见呢个系招牌所以叫左黎试下 黎到之后店员会亲自帮你整呢个饭 招呼十分周到 蛋同芝士既份量都十分多!整好之后既芝士系拉到丝 就算隔左好耐都好都继续拉到 唯一一样麻麻地既就系d泡菜有d酸令到整体跌左 饭加左芝士同蛋之后食完真系饱到上心口烧原条bbq猪助排骨$68一黎到真系唔系讲笑 真系超乎我想像 首先望落去个肉既厚度几厚 咬落去好Jucie mmm味道就好似烧腩仔咁😍 而肉既下面就有薯格系度 薯格就无咩特别同kfc差唔多 但就好脆 就算食完晒所有嘢都仲系好脆则边有生菜系度等食到溜溜地既时候可以食反d减下油腻感🤓三文鱼蚬香草忌廉汁意粉$50呢个烟三文鱼其实无咩特别 只系香草味重 d蚬无沙但都几入味👍🏼💁🏻呢个水果茶味道好丰富 夏热天时最岩既就系饮呢个水果茶入面有波萝 龙眼 火龙果 柠檬 士多啤梨 等等既水果而且仲好大杯够2个人share 而呢个饮品跟餐只系+$18 (就咁就$30)
招牌芝士熔岩蛋浆饭
招牌芝士熔岩蛋浆饭 $48