2020-05-28 2288 浏览
已经黎过几次,多数都系庆祝日先黎。呢间既猪手好出名,每次黎都会叫。订枱既时候有得比你拣坐室内定室外,我每次都会坐室外,仲会坐边边位,一路食一路睇海景好治愈。今次既猪手都好好味,外脆内软。但始终两个人食,第一旧系好好食好juicy,第二旧都好食但开始注意到佢既脂肪,第三旧已经要慢慢食,可能佢帮我地切得大旧挂。猪手夹d酸菜同芥茉酱都好味。另外,佢既牛肉蕃茄汤都推荐。汤有好浓既牛肉味,肉既份量多,趁热饮更好饮。另外叫左个炒杂菇沙律,呢个冇咩特别,只有蘑菇会比较香d。因为有沙律,所以有d菇会同醋一齐食,但个味唔系好夹。个人比较喜欢炒菇要用牛油炒。虽然望海好正,不过环境只系值4分。因为靠边既枱好细,同埋地方有d窄,会同隔离枱好近。

德国咸猪手
今次既猪手都好好味