黄长兴开既小喇咩🐐😉之前同妈妈去过另一间佢开既la mer食afternoon tea,味道环境一流。近排得知佢系天后开左间越法fusion菜,立即约朋友黎试下😉店内外都感受到越南同法国既风情,环境好舒服。仲俾我见到黄长兴真人😍🙈我地食咁耐老板就工作左咁耐,睇得出佢好有心去打理餐厅👍我地大部分时间都低头倾计,有d shyshy同靓仔老板有眼神接触🤣🤣.讲番食物质素先🍕四式芝士薄饼 ($165)Pizza系薄批,批面系满满既四种芝士😍好香浓既芝士味,份量亦啱啱好,两个人share都唔会觉得太腻😋真系好好味❤小喇咩😍😍😋🥙越南小食拼盘 ($128)小食拼盘好丰富,有札肉,春卷,炸虾,虾饼,同沙律米粉😋春卷片脆卜卜,蟹球亦都好有鲜味😋米粉点酸酸地既汁好开胃😆👍我地仲每人叫左一杯饮品,颜色好清新味道亦唔错😉下次带埋男朋友黎试下先❤
黄长兴开既小喇咩🐐😉

讲番食物质素先
🍕四式芝士薄饼 ($165)

🥙越南小食拼盘 ($128)

午餐