2024-01-23
我做咗个胃侠,闯入咗间寿司店!第一件事就系点𠮶炸水牛芝士,食落完全系咁滑咁香,拉丝到我心都溶咗🧀😍。跟住试咗个炸虾牛油果卷,一啖嘅幸福感觉,牛油果滑嘅,炸虾弹口,真系一绝!🍤不过,听呢,来到个炙烧芝士鲜虾,概念上个芝士香味同热辣辣嘅虾完美融合,真系攞个No.1嘅位系肯定嘅!每一口咬落去都鲜美弹牙,个芝士味又唔会太抢戏,真·完美!😋👌不过啦,要讲下啲酱烤日本产帆立贝,睇落好吸引,但食落真系令我有少少失望😞,生嘅口感我真系唔太能够接受,老实讲,对唔起贝贝,我只能够同你say goodbye!👋总括嚟讲,呢间店啲食物大多都系正!仲有,落临绝唔可以错过佢嘅软雪糕,真系好有层次嘅味道,加抹茶粉食法真系要大赞一声,清新嘅抹茶遮住咗雪糕嘅甜,搭得好呀!🍦🍵广告时间:记住啊,想食得开心,记得提早订位,咁就唔洗苦等啰!💺🕒