2023-04-28
早几个星期前落订要麻薯波波,讲明散水饼用,要盒装。好啦到拎货日,个男收银竟然全部用袋,我话吓?用黎散水饼wo,咁样好睇咩?有冇盒装呀?佢答收order个时冇讲,张单又冇写,心谂用下你个脑都知散水饼点会用胶袋装住分俾人,搞到好寒酸,佢仲要推个波个厨房到🙄,好啦,后尾有个阿姐叫佢拎过去,佢拎盒装,但个阿姐讲多句下次叫我讲明用盒装,我即刻答落订个时讲左,哗原来你又系冇脑又系A字膊,将个波推完厨房之后又推落个客到。跟住又话计番盒钱,我话冇问题照计,咁佢就一件件夹出黎放落个盒到,由于赶时间关系(要赶住番公司),我都落手一齐搞。戏肉黎啦~夹夹下发觉唔岩数,仲要系我发现唔岩数,数黎数去仲差5件,哗~你地工作咁甩漏,呢样都错我话你搞咩呀?跟住个男收银系一二角又变多袋出黎,话头先俾漏,加埋呢袋应该岩数,顶佢个仔,搞左大半个钟,老板系咁追魂call我搞咩咁耐😨,佢地道歉都冇句🤬,总觉得自己岩🤬,唉我仲要番去俾老板照肺🥲,解话点解拎散水饼都可以好似游左去对面海咁耐。讲真都预早几个星期前通知啦,你地应该一早准备好货物先俾客,仲要个客发现有错,你地毫无歉意。呢个黑名单!!!!!总结:服务态度-10:工作细心-1
总结
:服务态度-10