2017-03-05 312 浏览
见到有8:45后入座有黑夜半价优惠😋,心思思想去食,今次男朋友生日,就决定去个到食返餐。几中意餐厅嘅灯光,唔会太暗亦唔太光,😏影相时个样唔会有阴影。我地叫左一个西冷牛扒,一个虎虾松露油扁意粉,一个甜品拼盘,饮品就叫左两杯cocktails。意粉份量适中,虎虾都唔系细只,几香松露味。牛扒我地叫左七成熟,块扒都唔系薄架,食落又几juicy,另配上小沙津、薯角,仲有两款酱。Cocktail -- Holidays主要系士多啤梨味,好少酒精味,易入口Cocktail -- Cucumber Crush 酒精品亦不重,易入口呢个甜品拼盘包含左朱古力心太软配朱古力雪糕、百利甜酒芝士饼配云呢拿雪糕、香脆焗车厘子酥配雪呢拿雪糕,两个人食嘅话会济左少少,多返一两个人食会好d。拼盘入面最好食嘅就系朱古力心太软,对于其他两个,我兴趣不大,所以如果下次我黎食,甜品就叫个心太软就够了。整体黎讲,佢黑夜半价呢个优惠系几抵食,有机会会再黎食返😋
虎虾松露油扁意粉
意粉份量适中,虎虾都唔系细只,几香松露味。
特级安格斯西冷牛扒
Holidays
Cocktail -- Holidays
主要系士多啤梨味,好少酒精味,易入口
Cucumber  Crush
Cocktail -- Cucumber Crush
酒精品亦不重,易入口
甜品拼盘

整体黎讲,佢黑夜半价呢个优惠系几抵食,有机会会再黎食返😋
虎虾松露油扁意粉
特级安格斯西冷牛扒