2009-02-05
我11月中一个MONDAY嘅LUNCH同老公去开MEGABOX,谂住试吓呢间,话晒都有不少饮食节目介绍,环境、服务、食物都OK,本来想带阿妈下次嚟,点知埋单时搞到我超庆各位一定要小心话说我同老公叫咗约4个𩠌,其中3个系午市特价(八折咗都要$68一个)埋单我计过约$300,已经预埋果啲九唔搭八超贵嘅茶介花生,点知张单要$420+我都未觉有唔妥,一心叫佢俾张单我FREE PARKING,点知佢俾人哋张单我,呢张单上有八折字样,我先前果张无嘅?加上我张都够攞FREE PARK啦,梗有古惑...我要佢PRINT果张,又唔肯,最后要泼妇骂街咁至PRINT,果然计错,果伙计仲想抵赖,当场俾我寸爆无声出最后连计两次至啱~~~~~离晒谱仲有佢哋加一唔系用成张单总数计,系用正价计,俾几多优惠都无用啦!唔老实