2023-03-28 586 浏览
上次同朋友庆祝生日想试试其他酒吧,揾到尼间好多like好似唔错咁,就去试下。当时我地四个人,一入到去就俾花生我地,系直接放低乜都无讲,而我地又唔食花生就无理到,由得碗花生放系枱面,结果埋单嘅时候发现佢收左四个花生钱,我唔记得系5蚊定10蚊一个啦,然后我地就问店d人点解无食都要收钱,佢地口upup咁,讲左d废话然后就走左,咁我同朋友心谂几蚊鸡唔好烦啦,无留心check其他野就埋左单结果我地行左一阵,睇翻张单发现佢错左野,我地叫左两杯blacklable,个服务员都同我地confirm左多一次问我地要两杯定两支blacklable,我地都有讲多次系两杯blacklable,注意系blacklable!结果我地单睇发现佢俾嘅系bluelable!blacklable系78蚊一杯,bluelable系180-190蚊左右一杯,因为我地饮嘅时候,佢加tonic加太多,我地都饮唔出酒味,根本都唔知原来佢俾嘅系另一个酒!真系搏我地懵,我地都衰,走之前无check清楚张单,但以后都唔会再去!根本黑心店铺

根本黑心店铺