2011-03-06 145 浏览
试过 COMEBUY 贡茶 台北站 续杯 歇脚亭 日出茶太HAPILEMON ~ 唔知你地有冇种硬系冇种PRODUCT特别有性格 或者真系做到人冇我有既感觉呢 ?!?!?!本人真系好中意饮珍珠奶茶类饮品 ...... 出街点都要系左右揾返间珍珠奶茶舖吊一吊命 ~~~但一直以黎都系得呢间大卡司买既黑旋风会令我特别记得 ~~黑旋风 系经特别烘焙再整碎既OREO同奶茶既MIXTURE~~~ 之前HAPI LEMON都出过款OREO奶茶 ,,,, 不过作品太冇诚意 ~ OREO同奶茶完全冇揉合既加乘作用... 只系普通既奶茶偶尔食到少少碎 == 情况未能满意 .. 但系大卡司呢间野估唔到又真系几有研究 ... 佢既奶茶本身非常香浓 ... 配以硬度适中既OREO颗粒(而非粉状)整个味道与口感相当协调 !!!! 赞 !!!之前SHAMSHUIPO有两间分店 不过竟然都汁左粒 ~~ 真系好SAD~ 而家要饮返都等有机会入YUEN LONG先得 =[ 唉 ~~~~ 有机会要TRYTRY!!!ADVISE:OREO既碎粒可以再大粒小小 口感更佳 !!!! 如叫大杯 OREO既份量要多点 ~
但一直以黎都系得呢间大卡司买既黑旋风会令我特别记得 ~~

之前HAPI LEMON都出过款OREO奶茶 ,,,,
整个味道与口感相当协调 !!!! 赞 !!!

有机会要TRYTRY!!!
ADVISE:OREO既碎粒可以再大粒小小 口感更佳 !!!! 如叫大杯 OREO既份量要多点 ~~~
RECOMMEND: 黑旋风 细杯 多饼(多甜) !
2011-03-05
2 分钟 (外卖自取)
$12 (其他)
  • 黑旋风