2020-09-28
本人系黑松露怪, 又系薯片怪, 究竟系边个发明黑松露薯片架? 我要比个LIKE佢!人气新加坡品牌Aroma Truffle, 听3姑6婆同事讲开系HYSAN开左分店, 又讲到好好食话放工去买, 真系唔知原来薯片都可以开铺, 既然系咁, 我就叫左佢地顺便帮我买多两包 。依只薯片既包装都落足功夫, 有拉链位既薯片都系第一次见, 保存方便又简单。一撕开, 未见薯片已经先闻其味, 超香! 波浪纹既薯片表面沾满黑松露碎, 入口唔洗讲, 有口感之余黑松露香充斥口腔, 吞左都仲会有after taste个下先正! 真系一分钱一分货!再拆埋另外个包Parmesan Cheese味, 卖相同颜色冇乜分别, 黑松露味同原味一样咁浓郁, 冇减少到, 只系入口会多左阵咸香既芝士味, 同时食到两只味道, 好适合送酒既感觉。原来可以网上买, 买12包已经免运费, 下次同3姑6婆同事夹份上网买先!