2019-11-14 8 浏览
今日我去咗呢度食晚餐 门口见到佢系主打乌冬 我咁啱又想食 所以就入咗去 我哋两个人叫咗两碗乌冬 分别系黑松露海鲜忌廉乌冬同埋豚肉骨叉烧乌冬 我想讲佢个黑松露乌冬系好大碗 一个女仔我就食唔晒 佢上边有好多黑松露 黑松露味道非常之香 佢里面嘅乌冬分别有带子同埋三文鱼 咁佢啲乌冬系稻庭乌冬 虽然佢冇写喺个餐牌上边 但系一食同埋一望就知道 因为佢啲乌冬系扁身同埋好烟银 佢个豚肉叉烧乌冬里边 仲有只糖心蛋真系一流呀分量亦都唔小 虽然冇黑松露𠮶个咁大 但系都足够一个男仔嘅份量 而且叉烧嘅肥瘦啱啱好 小食我哋就叫咗个芥末八爪鱼 我觉得30几蚊来讲系好抵 因为佢都有几多嘢饮 佢有我最钟意嘅波子汽水 同埋佢仲有啲特色饮品 我哋就叫咗个咸柠七 依家香港都已经唔多地方有佢呢度仲要好近时代广场所以好方便下次一定会再嚟
佢呢度仲要好近时代广场所以好方便下次一定会再嚟