2019-06-29
呢晚入荃湾揾朋友,佢带我嚟食呢间新开(?)嘅相马日式火锅,火锅放题,好正呀呀呀呀呀呀!餐厅十分阔落,抽风亦不错~是日系星期一,我哋叫嘅《美国特选牛肉》餐 星期一至四嘅价钱系$228/位💰肉类包括无限任添美国特选牛肉、豚肉、鸡肉,仲有炸物同其他火锅配料~(当然要食得晒先好食🌟!)- 美国特选牛肉:牛有牛味,朋友自己食咗3-4兜🤣- 炸物:各式各样,即叫即炸,上枱热辣辣🔥- 菜类:非常丰富,而且好新鲜!🌱仲包括饮品 + Milk Top 雪糕放题🍦🤩- 饮品:种类都算多!🍾- Milk Top雪糕:Milk Top雪糕本身已经少见,呢到仲要有放题食,正👍!不过略嫌啲雪糕太溶,差少少冻!🙈仲有少量嘅生果同甜品,认真丰富!- 最特别系有个朱古力喷泉😍汤底方面,我哋叫咗个鸳鸯锅 -中华辣汤 / 黑松露牛乳汤底 (+$78)本身有犹疑过叫唔叫黑松露牛乳汤底好,但侍应极力推荐,我哋就叫咗嚟试下。佢无介绍错,呢78蚊真系比得值😍 个汤一上枱,就已经闻到好香黑松露味😍啲𩠌渌完其实基本上都唔洗点豉油,因为本身个汤已经好够味,好香😍不同时,中华辣汤亦都不错架!唔算好辣,但都十分惹味😋不得不提嘅系餐厅职员个个
餐厅十分阔落,抽风亦不错~
是日系星期一,我哋叫嘅《美国特选牛肉》餐 星期一至四嘅价钱系$228/位💰 肉类包括无限任添美国特选牛肉、豚肉、鸡肉,仲有炸物同其他 火锅配料~(当然要食得晒先好食🌟!)
- 美国特选牛肉:牛有牛味,朋友自己食咗3-4兜🤣
- 炸物:各式各样,即叫即炸,上枱热辣辣🔥
- 菜类:非常丰富,而且好新鲜!🌱 仲包括饮品 + Milk Top 雪糕 放题🍦🤩
- 饮品:种类都算多!🍾
- Milk Top雪糕:Milk Top雪糕本身已经少见,呢到仲要有放题食,正👍!不过略嫌啲雪糕太溶,差少少冻!🙈 仲有少量嘅生果同 甜品,认真丰富!
- 最特别系有个朱古力喷泉😍 汤底方面,我哋叫咗个鸳鸯锅 -
中华辣汤 / 黑松露牛乳汤底 (+$78)
本身有犹疑过叫唔叫黑松露牛乳汤底好,但侍应极力推荐,我哋就叫咗嚟试下。 佢无介绍错,呢78蚊真系比得值😍
个汤一上枱,就已经闻到好香黑松露味😍
不同时,中华辣汤亦都不错架!唔算好辣,但都十分惹味😋
不得不提嘅系餐厅职员个个服务都好好,希望迟啲多啲人客嘅时候都keep都呢种服务水平!😛
Menu: