2017-05-21 94 浏览
今晚好开心。。先生特别比惊喜我带左我黎呢度食饭,佢话因为呢度有一个以黑松露为题材嘅得奖菜式,我一定会也钟意嘅!餐厅环境唔算好大,但胜在每位待应嘅服务态度都好贴心!原来呢度嘅得奖菜式系呢个中间铺满左黑松露酱嘅pizza ,同平时食开嘅好唔同。。因为佢嘅"料"系铺系入边嘅,就好似一块巨大嘅薄三文治咁样,外脆内软!待应仲好悉心为我地讲解有3种食法!分别系就咁样食,同埋沾提子醋食,同埋夹埋佢哋嘅蔬菜一齐食!果然三种食法都好唔同,第一种食法芝士味最香浓!第二种食饭食到提子嘈甜甜嘅香气!至于第三种食饭就最Fresh 最清新!另外佢哋嘅羊架都煎得好唔错,因为先生钟意食比较生,叫左3成熟,好多时喺出边食到嘅都会有少少over cook,但系呢度完全唔会!最值得一题系,配菜嘅薯蓉真系比到我好大嘅惊喜!入口超滑溜超软熟仲有淡淡的牛油香味。仲有甜品心太软同埋疏附你都整得好好食,好食过出边甜品铺。呢度嘅价钱唔算贵,下次都会再嚟。

餐厅环境唔算好大,但胜在每位待应嘅服务态度都好贴心!

仲有甜品心太软同埋疏附你都整得好好食,好食过出边甜品铺。

呢度嘅价钱唔算贵,下次都会再嚟。