2018-06-16 593 浏览
位于得宝这个food court,同场有七、八间舖头,中、西都有,最后拣咗手工汉堡坐位不多,要自己覇位,于午市揾位更难。分散等位,有位就坐咗先!即叫即做,等完位再等个包汉堡系独立购买,可另加$15跟小食(薯条、洋葱圈/鸡块)、饮品(罐装汽水)或餐汤第一次帮衬,食汉堡我一定试咗经典款先,因为块汉堡扒系每间手工汉堡店的灵魂~如果好食就可以试埋其他配搭~经典芝士汉堡就咁睇,个诱惑程度属一般,汉堡扒好厚身,睇外表觉得干同浓。睇睇入面~有肉汁,但唔系多到流𠮶只,咬落去黑椒味盖过肉味,一边咀嚼感觉到一粒粒肉碎分明,仲有啲筋,我称佢为黑椒牛筋丸汉堡其他配菜有沙律菜、蕃茄及洋葱,新鲜~可能个黑椒味重,芝士味都唔够佢抢~洋葱圈需另加$15,香脆,不俗~另外罐装汽水不只有常见的可乐七喜橙汁,有日本密瓜、提子汽水~#汉堡未能俘虏我的心#黑椒牛筋丸分子料理#暂时都系觉得深水埗𠮶间最诱惑

坐位不多,要自己覇位,于午市揾位更难。

分散等位,有位就坐咗先!

即叫即做,等完位再等个包

如果好食就可以试埋其他配搭~

经典牛肉芝士汉堡

经典芝士汉堡
就咁睇,个诱惑程度属一般,汉堡扒好厚身,睇外表觉得干同浓。
睇睇入面~
经典牛肉芝士汉堡

其他配菜有沙律菜、蕃茄及洋葱,新鲜~
可能个黑椒味重,芝士味都唔够佢抢~
炸洋葱圈

洋葱圈
需另加$15,香脆,不俗~

#汉堡未能俘虏我的心
#黑椒牛筋丸分子料理