2015-11-11
好姊妹好有心, 特登揾咗呢间食牛扒同黑毛猪嘅好介绍~餐包皮脆入面好松软, 前菜系烟三文鱼加苹果沙律, 个苹果沙律好fresh好味; 汤有洋葱汤同蕃茄汤, 一于餐厅名, 呢度个洋葱汤好浓郁, 朋友话好味, 但我怕洋葱, 所以叫蕃茄汤, 都好creamy好味~set dinner - grilled U.S. ribeye steak牛扒 $370 & grilled pork rack黑毛猪 $390, 竟然黑毛猪贵过牛, 可见呢度嘅黑毛猪比较出名~ 黑毛猪送到黎已闻到好香, grilled得啱啱好, 外面香口得黎不失肉汁, 好味!! 反而个牛扒grilled得比较干~甜品拼盘有几款小小甜品可以试 - brownie, puff 同糖霜嘅物体, 唔溜, 几好细细款一人一件~
好姊妹好有心, 特登揾咗呢间食牛扒同黑毛猪嘅好介绍~