2021-06-09 768 浏览
喺APM行街,夜晚人流好多,就随机揾咗呢间日本餐厅食。-💛烧鳕鱼棒🐟 💰42本身系想揾吓有冇鸡泡鱼干,但系呢间只有烧鳕鱼棒,所以就点嚟试吓。好彩都唔差~ 鱼棒比较薄身,正反两面都沾有酱汁,食落都几惹味👍🏻 💛黑神山豚肉拉面🍜 💰78黑神山即系黑蒜油,因为出前一丁都好钟意食黑蒜油味,所以就想试吓拉面版~ 上到枱个样正正常常,不过一望就知啲豚肉系白涮,白雪雪咁样感觉冇咩味,如果可以煎一煎先,相信卖相同味道口感都会更加好。 整体来讲,黑神山只系一个噱头,都吸引咗唔少人落单,但系识落个汤底麻麻哋,黑蒜油味唔够重,反而咸味偏重。💛白神山叉烧拉面 🍜 💰78虽然知道呢碗只系普通嘅叉烧拉面,但系因为叫咗黑神山,冇理由唔叫埋白神山😂 反而呢款大众啲嘅叉烧拉面就有啲惊喜,两片薄切叉烧呈微粉色,口感不错。汤底都系稍微偏咸,可能我钟意面条连汤底一齐食,如果比较重口味啲嘅人可能会几钟意。人均消费:💰110环境:💛💛💛服务:💛💛💛推荐:💛💛💛
喺APM行街,夜晚人流好多,就随机揾咗呢间日本餐厅食。
💛烧鳕鱼棒🐟 💰42

💛黑神山豚肉拉面🍜 💰78