黑糖包+磨菇汤👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻黑糖包真系好好味,未黎过之前已经知道呢知黑糖包好出名,估唔到真系咁好食😹😹未食之前都已经好期待,即刻摆左一阵未食仲会热紧,如果一落枱就食应该会更加好味🤣汤就系磨菇汤,都会有d细细粒既菇系入边,料同汤既比例都正常,简单黎讲就系好食😹拼盘👍🏻👍🏻👍🏻有3样野,但系会觉得系偏咸,食一啖就要饮几啖水先得😅但系食物本身系ok既,如果无咁咸应该会好d😙带子烩饭👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻烩饭几好味,但应该要share食先食,因为会比较济🤣味道都可以,带子有3粒share食都够🤣鸡薄饼+薯口👍🏻👍🏻👍🏻呢个味道就一般,入边有芝士够鸡,但系鸡既比例真系好小😂😂一块得1粒鸡,就唔系好食到😅似系芝士薄饼多d😂我地3个人食左3样,total 430左右,都ok既🤣lunch time都要等位大概半个钟左右,可以接受😜
黑糖包+磨菇汤👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
拼盘👍🏻👍🏻👍🏻