2020-01-19
🎾 #一粒波食好西-⚾黑糖姜奶 (少糖) $39一打开个盖就闻到好香嘅姜汁味,饮落去唔会太辣,姜汁沟埋鲜奶口感几顺滑🤪配料可以选择黑糯米或者黑糖珍珠,觉得黑糯米特别啲所以就试下😆口感好似椰汁黑糯米咁,中间会有几粒特别烟靭,好似饮紧中式糖水咁,好养生🤣🤣佢系期间限定,好适合冬天饮,推荐!🤩.⚾招牌水果茶 (微糖少冰) $36入面有有西瓜🍉/菠萝🍍/青柠/柠檬🍋/橙肉,仲会比只叉仔你方便饮完食埋啲水果,好贴心😆佢系茉莉花茶底,饮落有淡淡嘅橙汁味,不过水果味就唔算超突出🤔系淡淡既水果茶(都有可能系因为叫左微糖既关系🤔🤔)-🏐青茶萃萃铜锣湾渣甸街30号地下A号舖12:00 - 22:00-#一粒波ARollingBall #一粒波食好西 #一粒波碌去铜锣湾 #青茶萃萃 #hkig #hkfoodie #香港食评 #香港餐厅 #foodstagram @greenteashuishui
黑糖姜奶
招牌水果茶