2023-01-07
一直都好想去试呢间人龙cafe店, 但真系好多人🙈 而且佢不设订位, 所以要的起心肝排队先可以去试~ 今次去大概排左2个钟左右🥹 但都系值得! 因为甜品质素真系高🤤🤤🤍自家制蘑菇忌廉汁猫耳朵意粉配慢煮口水鸡扒 原本以为口水鸡扒会偏辣, 但呢款既调味辣度唔高, 配合翻个意粉既忌廉汁🤤 猫耳朵质地偏硬身, 好挂汁👍🏻🤍忌廉菠菜海鲜意大利饭佢既意大利饭唔会太硬身! 啱翻我口味🤣 海鲜都足料~ 有齐4只虾同青口☺️ 成个饭都好重菠菜味🤤🤍自家制黑蒜酱炸薯条配巴马臣芝士黑蒜酱好特别! 有一粒粒蒜系薯条面, 再加上芝士! 真系好重口味🤤🤤 🤍脏脏提拉米苏望落去已经好好食, 好打卡able!🧚🏻♀️ Tiramisu 苦甜度适中!!♥️ 质地软身, 食落又唔会太漏🤤 面头仲有啲焦糖脆脆☺️ 真系好好食!!🤍70%比利时朱古力脏脏日式梳乎里班戟我好中意食啲偏苦既朱古力☺️ 呢款用浓度高既朱古力做酱, 真系同个梳乎里班戟好夹!!🥹 班戟空气感好足, 食第一啖既时候真系好有惊喜好幸福🤩🤩🤩
🤍自家制蘑菇忌廉汁猫耳朵意粉配慢煮口水鸡扒
🤍忌廉菠菜海鲜意大利饭