2019-01-04 57 浏览
天寒地冻最啱就系食拉面,我同朋友都系拉面控,最近见到呢一度开咗间新嘅拉面店,望落去好醒神,黄色嘅装修吸引左我地停低喺度睇,见到系食拉面嘅我哋就不约而同就决定系到食!呢度虽然铺头唔大,但系干净企理!我叫咗个白鸡汤,一嚟到已经闻到好香,即刻试吓啖汤,系好浓嘅鸡汤香味,但系一啲都唔漏,清清地,啱晒我!另外我追加左猪肉叉烧,同埋半熟蛋,不得不系呢度嘅叉烧真系好好食,又林又香!啖啖肉,而且份量仲好大添!觉得唔够食仲可以加面底架!朋友仔就叫左呢一个期间限定嘅黑蒜拉面,一嚟到已经闻到好香嘅蒜头香味,浓郁嘅汤底,呢一个汤就比较重口味,啱晒友人口味!呢一度嘅面质素好好,好有咬口,我哋唔使再成日食啲集团拉面咁闷啦!唔够饱仲可以嗌呢个软骨饺子!配柚子汁👍🏻又仲有好多唔同嘅日本沙滩可以拣!我哋两个都食得好开心!会再嚟!😆

呢度虽然铺头唔大,但系干净企理!

觉得唔够食仲可以加面底架!

唔够饱仲可以嗌呢个软骨饺子!配柚子汁👍🏻