⍥ 自创潮式榄菜肉卷招牌!热焫焫炸起!omg第一下咬落去咁脆既!?咁juicy既!?😳好惊喜丫!外层既腐皮脆到不得了😭成功锁住唔少肉汁,榄菜虽然唔多明显,但总体好好味真系👍🏻⍥ 手打紫菜墨丸·黑豉油王捞面原本系汤面,加钱转左捞面,紫菜墨丸系另上,有四粒好似乒乓波咁上下大细,食到粒粒墨鱼😯几有咬口,墨丸好实在好弹弹,应该无咩点落添加野,紫菜认为可以再多啲。呢个捞面我系几期待,不过有少少失望😐首先捞得唔匀,而且一夹系成饼野,系接受到既碱水味,拣得捞面都预左要食到一阵豉油咸香味,可惜呢个面真系得只色,无咩味架🫣🫣唯有同自己讲~清淡啲健康啲啰⋯⋯应该🤫⍥ 炸鱼片头牛腩面金黄色既鱼片头食落好新鲜咁,咬落觉得少少油腻😯唔知系咪因为岩岩炸起!?牛腩略肥,肉质好稔系好食既,多啲就好啦😳拣左幼面,少少碱水味,份量足够,汤头唔会好油好浊,呢点我几欣赏😉
⍥ 自创潮式榄菜肉卷

⍥ 手打紫菜墨丸·黑豉油王捞面