其实呢间俄国餐厅我地之前一早想去嫁啦, 因为见到气氛好似几好咁, 除夕d人又企系中间跳舞, 好似好正咁, 所以今次有个fd生日就去左呢间野试啦。事前我已经系呢度睇下大家对呢间野既食评嫁啦...觉得都算系值得一试, 但果度某d女侍应真系令人好讨厌由于一早已预算左食乜,所以我一开始就点左一个猪肉pancake(约$30),一个海鲜串烧(约$150), 一个三文鱼银雪鱼批(约$180), 一个俄式猪肉云吞(约$50), 一个芝士菠菜虾(约$6x)猪肉pancake--有d洋葱碎混猪肉碎,都几细块,系一人份量黎既,味道无咩特别海鲜串烧--都算几好, 我几钟意个汁....,虽然大家都话拍拍手串烧好开心,但由于我地果个侍应太求其啦, 拍左我地都唔知咩事啰, 火都未烧到就吹熄...极无瘾啰三文鱼银雪鱼批--都几大几厚,不过一开始我以为系成个批黎嫁啰,点知系一件黎既, 厚到你一定要逐忽食...不过算系成餐里面份量最大, 唔食呢个可能会好空虚..俄式猪肉云吞--一碟都有成7,8粒,有d沙津酱咁芝士菠菜虾--芝士几好味道,虾亦几弹牙,算系全晚最抵既一款菜式..book位既时候佢话有分时段(6:30-8:3

俄式猪肉云吞--一碟都有成7,8粒,有d沙津酱咁

book位既时候佢
话有分时段(6:30-8:30)同(9:00-1:00am),以为因为有表现睇所以咁安排啦,9点去到,点完菜就滚水碌脚既上晒d野食..好似想你快d食完快d赶你走咁,感觉真系好bad...不停地叫你嗌野饮, 不停地叫你叫甜品, 好歧视d叫得唔多野食既人, 仲要临尾好有"骨"地问我地食得饱唔饱

饮品--橙味果个几好,不过似橙汁,建议大家唔好试青柠果个..同青柠水咁上下!!