2016-01-04
好钟意食佢D黑麦包 ,不过呢两年就越黎越浅色,越黎越轻 ,越黎越无麦味2014年7月果阵仲有呢只好够麦味嘅包, 都食左好多年, 果阵行过旺角都会买。但系宜家就无左啰! 只系剩番呢只都有麦味嘅! 仲有合桃添!有时行过唔同地区嘅都会望下,间间唔同色,系见到够麦味嘅我先买。尖东站果间好快卖晒,沙田呢间几次行过都有,我每次都拣全个,试过系其他间切得很厚,呢2次系沙田,都望住佢切,都切得standard厚薄均匀 ,不过都系切完将麦包无顺序砌番,夹中间先放落袋,仲2块横2块直咁质入袋度 ,都系要出声先砌番好,上次见到隔离有个客攞果阵问番佢地切完有无放番晒落袋度添!上次都仲识讲唔好意思同多谢,今次由头到尾都无应过一声㖞! 你食包都想佢个样靓D,唔想佢质到偏左啦!宜家只剩番得呢只够麦味嘅,希望佢keep住啦!
2014年7月果阵仲有呢只好够麦味嘅包, 都食左好多年, 果阵行过旺角都会买。 但系宜家就无左啰!
只系剩番呢只都有麦味嘅! 仲有合桃添! 有时行过唔同地区嘅都会望下,间间唔同色,系见到够麦味嘅我先买。尖东站果间好快卖晒,沙田呢间几次行过都有,我每次都拣全个,试过系其他间切得很厚,呢2次系沙田,都望住佢切,都切得standard厚薄均匀 ,不过都系切完将麦包无顺序砌番,夹中间先放落袋,仲2块横2块直咁质入袋度 ,都系要出声先砌番好,上次见到隔离有个客攞果阵问番佢地切完有无放番晒落袋度添!上次都仲识讲唔好意思同多谢,今次由头到尾都无应过一声㖞! 你食包都想佢个样靓D,唔想佢质到偏左啦!
宜家只剩番得呢只够麦味嘅,希望佢keep住啦!