2022-10-28
而家嘅生日饭已经进化到寿星指明要去食边间😉不过咁都好嘅,拣咗唔想食仲麻烦。呢间应该寿星食过几次,话明要window seat🤪lunch 都几full我地四个各自叫左自己想食嘅,再随意share ! 有啲后悔冇叫块扒据下😝其实我系贪佢啲薯条乍。不过我点既牛肋条都算唔错,配薯蓉 另外叫左鲜虾南瓜意大利饭,我觉得卖相最吸睛!份量唔多,试左一啖都唔错!我俾番条牛肋条佢交换😀另外一款系鲈鱼,我本身都有念过叫,好彩,卖相强差人意!成碟一半系伴菜,乱七八糟,块鱼俾啲汁遮住哂,too much la ! 又唔系我想像中煎得香脆。😩反而甜品有惊喜,叫完再叫🤪先叫左两个大家share. (cheese cake 同好靓嘅Raspberry mousse cake) 见大家都好欣赏,心思思又试埋个cream bulee 真系要食埋甜品🍮先满足。
不过我点既牛肋条都算唔错,配薯蓉
又唔系我想像中煎得香脆。😩
反而甜品有惊喜,叫完再叫🤪
真系要食埋甜品🍮先满足。
鲜虾南瓜意大利饭
牛肋条