2019-02-16 473 浏览
如果夜晚想食啲新式点心就来呢间试下!真系几唔错!虽然价钱唔算系好平,但系全部点心卖相都好有特色,就咁望落去都好开心!大王流沙包好似鸡仔带黑超,一咬落去流晒浆,热辣辣火候啱啱好我下午唔会好腻,唔会话食完一个包已经好滞!虽然冇咩咸蛋黄味系美中不足左对于我来讲🙈但甜甜地又滑软真系好啱钟意食甜野嘅人!另外叫嘅系大王BB鸡仔包,相对来讲就比流沙包冇咁出色,肉馅都算分量十足但系味道就偏咸咗少少。另外有个彩云虾饺,虾饺皮色彩缤纷的卖相好靓,但系其实味道就同一般嘅虾饺皮差唔多,可以唔洗特别试。最值得一赞嘅就系如果你两个人想试多啲嘢食又真系俾人可以per head 叫!实在太贴心! 成日去到酒楼食点心,心思思想叫好多,但又惊食唔晒,就睇咗呢点已经令我将佢加入我嘅沙田恒常餐单到!