2024-01-17 339 浏览
今晚我真系要同大家分享下我喺这家餐厅嘅破格食体验🍴!首先讲下佢𠮶道口爆牛舌,煮到外焦内嫩,辣葱同芥末酱搭配得就好似天生一对,软绵啖啖肉真系令人回味无穷。再讲下黑豚腩片生姜烧嘅嘢,喺我舌尖上轻轻滑过,带出啲微微嘅甜味,肉质弹牙得嚟一啲都唔腻,正!吉列豚肉系我嘅最爱之一,啲炸得金黄色嘅面衣包裹住嘅嫩肉,𠮶种香脆同多汁完美结合,真系惹味到不得了🤤!至于寿喜烧安格斯牛小排,真系一试钟情!肉香四溢,再加点鸡蛋汁,即刻爆发出好浓郁嘅味道,肉质多汁得黎不失咀嚼嘅乐趣。最后,甜品方面,个芝麻奶冻同蕨饼系完美嘅收尾。特别系𠮶芝麻奶冻,滑溜溜嘅口感加埋淡淡嘅芝麻香,真系太匠心独运啦👌🏼!讲到底,每道菜式都好有水准呀,我好推荐大家去味道探险啊!