2022-02-12 156 浏览
食点心真系一流,基本上想食嘅嘢都可以有齐晒!所有嘢都黎得好快而且我觉得值得一赞嘅佢地既店员😚!店员佢哋都好Nice~都会推介下呢度嘅点心边样好食。平时出边饮茶嘅话茶钱都差唔多$8到一位,但系呢度$4一位茶!真系好平!所以都可以嚟呢度食~真系几推荐呢度嘅雪山叉烧包🤣~个人来讲真系劲钟意🤣🤣我同朋友黎叫左咁多都系180几😂😂都几抵食!☀️虾饺开价都几大粒,觉得比平时酒楼食嘅大dd🤣几正🤪🤪🌙 凤爪️ 份量正常,凤爪都几入味🤣唔错唔错🌟 烧卖 呢度既烧卖既菇味比较重,中意食菇既都怕几中意,所以都Ok🤩☀️雪山叉烧包雪山叉烧包唔系度度都食到,好开心呢度有得食,都仲几好食!系脆脆地既!同埋入边既叉烧都唔少!真系要食!!!🤣🤣🤣️🌙猪麦流沙奶黄包见佢几cute咁,同埋有个like会推介,咁就要试下佢啦😚咬一啖真系流沙!!好正!朋友第一啖咬得太大啖,搞到漏哂出黎😂😂🤣所以我醒目细细啖,咁先影得到😝😝🌟虫草花炖鸡汤突然想饮下汤,见到呢度好似5错同埋佢写埋d功效,即刻吸引左😂!所以叫左呢个,饮落似有家的味道,都几好😚入边仲有好多料,证明到真材实料既🥸☀️蛋散同出边嘅味道都系一样嘅,系因为见好耐冇食所以又想试吓😂

☀️虾饺
开价都几大粒,觉得比平时酒楼食嘅大dd🤣几正🤪🤪

🌙 凤爪️
份量正常,凤爪都几入味🤣唔错唔错

🌟 烧卖
呢度既烧卖既菇味比较重,中意食菇既都怕几中意,所以都Ok🤩

☀️雪山叉烧包

️🌙猪麦流沙奶黄包

🌟虫草花炖鸡汤

☀️蛋散
同出边嘅味道都系一样嘅,系因为见好耐冇食所以又想试吓😂

🌙沙嗲金钱肚
金钱肚好大旧同埋佢都唔会好硬仲好易入口!下面就会有豆⺊~已经入晒味好正😝