2017-10-23
下午时间想食下点心但又嫌酒楼太耐的话,不妨试试呢间豪隍点心😋不时喺openrice都会见到有唔少人弹呢间野嘅服务态度好差,然而我又唔系咁觉得😰 可能因为我带住bb嘅关系,店员又会同我个女玩下,我要求转张大啲嘅枱都肯转,又未见到其他食评讲到咁不堪嘅服务态度㖞😧唔计bb,我地2个人total叫左7碟野冬菇滑鸡饭啲鸡真系滑嘅,份量足,冬菇系好大粒👍🏼平日我一定会叫叉烧肠,但因为朝早已经食左,所以今次试下个斋肠个人认为太厚身,如果可以薄啲一定好食好多😣呢度嘅上海小笼包都算可以,有汤喺入面嘅,个汤又唔太油,唯一系汤唔够多鲜竹牛肉球嘅肉质松软,有少少葱花同马蹄喺入面,咬落有质感👍🏼不能不叫的鹌鹑蛋烧卖,好多酒楼都已经冇左呢个,而我一向觉得鹌鹑蛋加肉真系绝配足料鸡扎,有鱼肚,冬菇,鸡,火腿,份量都好厚身👍🏼鼓汁蒸排骨嘅味道系可以嘅,但系好多排骨都好肥,我就麻麻地like啦
唔计bb,我地2个人total叫左7碟野
冬菇滑鸡饭啲鸡真系滑嘅,份量足,冬菇系好大粒👍🏼
个人认为太厚身,如果可以薄啲一定好食好多😣
足料鸡扎,有鱼肚,冬菇,鸡,火腿,份量都好厚身👍🏼