2021-07-15 34 浏览
一路以来都非常之想食点心但系点心通常食几件都已经百几$200一个人所以好多时都会打推搪近排成日都见到有点心放题但系有阵时真系食点心放题又唔够饱今晚今日见到呢间餐厅唔单止有点心放题仲有火锅选择两大喜好都完全可以满足晒而且最正就系个性价比非常之咁高只系百几蚊一个人就已经可以食齐晒两样嘢完全啱晒我口味入到去之后拣咗个汤底就可以选择点心虽然老实讲呢度嘅点心选择唔系太多但系全部都系大路嘢我哋就叫咗虾饺虾饺一笼有三件里面嘅虾非常之咁大粒而且可爱被唔会太口仲食到有笋丝系入边非常之咁正宗另外仲叫咗呢个烧卖烧卖又系大大粒里面嘅肉质非常之咁好食入边都亦都有虾肉完完全全满足晒我呢个最钟意食烧卖嘅欲望之后就叫咗我另外都非常之咁钟意食嘅灌汤饺灌汤饺嘅汤底非常之咁好而且入边仲有数次再加埋少少醋食非常之咁满足之后仲叫咗个海鲜卷海鲜卷嘅味道就揸得非常之咁好可能系啱啱就系关系非常之咁而入面嘅海鲜仲食到去沙律酱嘅味道汤底我哋叫咗胡椒猪肚鸡汤底里面嘅鸡件非常之咁多另外嘅牛肉同猪肉都非常之咁好食不得不提就系呢度嘅饿肠完全冇用过化学品腌制过非常之咁新鲜好食另外因为佢嘅鸡肉仲非常之咁好食所以我哋仲叫多咗一份鸡件完完全全满足晒今晚

另外仲叫咗呢个烧卖

之后就叫咗我另外都非常之咁钟意食嘅灌汤饺

之后仲叫咗个海鲜卷

汤底
我哋叫咗胡椒猪肚鸡汤底里面嘅鸡件非常之咁多另外嘅牛肉同猪肉都非常之咁好食不得不提就系呢度嘅饿肠完全冇用过化学品腌制过非常之咁新鲜好食另外因为佢嘅鸡肉仲非常之咁好食所以我哋仲叫多咗一份鸡件完完全全满足晒今晚而且呢度嘅饮品仲系饮饮饮饮任食仲系百几蚊嘅情况底下真系好难揾到