2020-09-17
星宴 点心拼乐 一位用六道菜午市套餐 (原价港币$298,周一至周五适用) 七月份WHotel做嘅coupon优惠。。。大约$225连加一。。就可以尝试到点心优惠套餐😋。。。但可惜一买完之后就遇上疫情嘅第三波。。。四个人👱🏻♀️👩🦰👩🏻👩🦰冇办法同坐共食唯有一拖再拖。。终于9月11号就解封啦。。。可以四人同台共食。。我哋梗系即刻book枱聚下旧啦😬。。整个点心套餐。。我觉得最差就系个老火汤。。。唔知乜嘢腐竹汤。。。呢个真系全餐嘅败笔👎。。至于其他点心就中规中矩唔算太惊喜🤷🏻♀️。。反而鲍鱼荷叶饭和今日嘅厨师精选茄子🍆就好好味😋不过今时今日以五星酒店我就觉得服务唔够🙅🏻♀️。。当日中午服务员根本人手唔够。。。茶水要添已打开盖也人理。。所以应该冇下次🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️