2021-09-25
昨日(星期五)2:30 入座,坐成个钟,一架车仔点心都冇郁过,几个阿姐赶住收工。点心纸冇蒸点,得煎炸厨点,坐多一阵3:15 有个职员逐台埋单收钱,顶你个肺,入坐果阵又唔讲几点last order!入座后d 点心车郁都唔郁,想点。仲好意思问d 野齐哂未,点心纸落咗4 款,嚟得3 款,埋单果阵自动cut埋冇出现过既点心,通知声都冇,算咩意思?谂都冇谂过送餐嚟比你啰!垃圾!做唔到点心车,连点心纸都做唔好,半桶水。楼面同推车仔阿姐成日出入厨房、望手表等收工,眼尾连蒸笼都冇望过。收工唔系问题,你早响啦!我入嚟蚀埋茶钱、食得果两件萝卜糕连加一,最差系你比咗个极差既体验我(食客),口碑呢d 野边救得返架?屯门人见住美心皇宫久唔久就围板装修,真系唔明粉饰咗门面,连食具都保唔住卫生!茶杯上有粒好似米既渍痴系杯内,用手指大力刮先得!唔好问我点解冇叫姐姐推过只新杯比我,成个场都冇姐姐,点叫呀?真心一肚气!
真心一肚气!