2024-12-26 695 浏览
今次我地去左旺角呢边食lunch,早排我地又食韩式炸鸡,又食韩烧,又酱油蟹,食埋呢个韩式面就真系咩都食晒😆餐厅入面有适量既圣诞装饰迎接圣诞,最入既位置仲见到有个师傅整面,过程都好卫生,食都食得好放心😉Combo for two ($308)呢个2人餐包括有2样主食,2件饺子或迷你紫菜包饭,仲有一份白肉,送餐时原来有少量韩式前菜包埋系个餐度😋排骨辣汤面呢个辣排骨面有几旧大猪骨,系平时煲汤食既骨汤,同我想像既排骨唔同,有d惊喜,件骨好入味,d韩式辣味浸透晒落去,个面既质地都几特别,有d似乌冬既质感🍜釜山白肉汤饭呢个汤饭算系淡味,同个辣面比都几大对比,适合钟意食得清既人,而枱上都有盐同胡椒可以调味,白肉大大件,好肥美,我比较重口味,所以钟意个辣面多d🍚猪肉饺子泡菜饺子跟餐我地每样饺子都拣左一只,佢新鲜蒸出黎,size都几大,皮够薄,个馅都好食🥟菜包肉佢另一款叫冷白肉,我估菜包肉系热既版本,睇英文餐牌理解既,因为我以为呢个系生菜包白肉,原来系蒸白肉,佢另外配左个汁去点,一定要点汁食,唔系个味会清左d,点汁食好味好多,少少辣咁样🐷迷你紫菜包饭($28)我地另外叫左个迷你紫菜包饭,d馅都几好食,我

Combo for two ($308)

排骨辣汤面

釜山白肉汤饭

猪肉饺子
泡菜饺子

菜包肉

迷你紫菜包饭($28)
我地另外叫左个迷你紫菜包饭,d馅都几好食,我觉得呢个值得嗌🙌🏻

呢间餐厅个排骨辣汤面好好食,白肉类就相对淡左d,我呢d重口味会觉得唔够味,饺子同紫菜包饭都做得唔错,同埋呢个2人餐都劲丰富,我地食完劲饱,其实嗌两份一人餐都够食,下次黎试下其他款式先😗
2024-12-17
午餐