餐厅: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
资讯:

2021-08-29 134 浏览
对酸辣粉又爱又恨,恨系每当食完总会出晒汗, 爱系𠮶种刺激感, 这种矛盾的感觉系久唔久都要feel一次先至过瘾讲起酸辣粉介绍,一定离不开元祖级伤心酸辣粉,午市套餐$55有齐招牌酸辣粉加配菜招牌蒜泥白肉, 蒜香十足真好食口水鸡系又滑又惹味,真系好正跟餐加$31海蜇猪耳正常发挥见到佢另外有个餐牌,小食款色几特别试咗个辣子粟米,辣度冇得自选,味道系火辣兼有好重嘅椒盐味, 食完系会著火,唔太食得辣嘅朋友要注意啦,如果食得辣就真系要试,因为火辣配爽甜粟米真系冇得顶凉拌茄子辣度都系冇得选择,辣椒加蒜蓉粒,咪就系惹味啰

酸辣粉

招牌蒜泥白肉, 蒜香十足真好食

口水鸡系又滑又惹味,真系好正

跟餐加$31海蜇猪耳正常发挥

海蜇猪耳

见到佢另外有个餐牌,小食款色几特别

辣子粟米

凉拌茄子辣度都系冇得选择,辣椒加蒜蓉粒,咪就系惹味啰

凉拌茄子

辣子粟米