2023-11-16 168 浏览
下午茶时间就紧系要食啲邪恶啲既野食,呢间冰室下午茶都有面食,未食lunch既我就决定入黎试下。呢度竟然有咖喱牛腩捞丁,一定要试下!上到枱见到真系唔差,份量唔少,足一个公仔面,牛腩都有几大旧,咖喱汁又多,捞晒成个丁面系可以做到每条面都有咖喱汁🤤牛腩大旧得黎唔会鞋口,肉质嫩汁,腍得黎有啲筋位有咬口,口感好,而且好入味,满满咖喱香,一流😙下午茶当然都唔少得要有鸡髀,瑞士汁鸡髀配薯角,鸡髀有成只手掌咁大,皮好滑,肉好嫩,而且好香酱油味,好入味,咸度适中🤓薯角就新鲜炸起,炸得好脆,热辣辣,外脆内软,又够咸香,下午茶精品😎饮埋饮品就最消滞解渴,热柠茶同热柠水都好饮,柠檬够新鲜就最重要!