肥髀好喜欢食乳酪雪榚,见有团购($21买到价值$42嘅劵)就买张劵同佢去湾仔分店食,地点都几隔涉,在一条斜路上,行到去店面唔大,面积窄长,入内先系柜台,再入就有座位,墙上有雪榚卡通画,家具简洁!座位只有四张枱,当时店内无客,但去到一个女店员企在柜台,另一个扒在座位训到死咗咁!比较⋯怪😓去到柜台,比张团购劵店员睇,佢睇完面无表情咁问要边种,我讲咗佢去唧乳酪,之后肥髀拣topping,加咗一种配料,交收收钱都系无起伏嘅语气加木无表情(虽然只系两句对答)都系坐返埋位吧了Regular($38)+Topping($7)纸榚内几圈白雪雪嘅乳酪,酸味为主,几滑身微甜,上面洒咗糖碎,同椰果,糖碎七彩缤纷,味道好甜,夹乳酪雪榚食都ok,椰果烟韧!好QQ!整体好味!减了团购劵$42,补$3就可以,可以八达通比钱!其实环境同食物都好,只系⋯⋯一个无表情嘅店员,加一个训觉中嘅店员,店又好静,气氛好古怪😓我哋走时,肥髀同企在柜台嘅店员讲再见,佢都完全零反应!讲真少客都都比番基本服务吖!

减了团购劵$42,补$3就可以,可以八达通比钱!

我哋走时,肥髀同企在柜台嘅店员讲再见,佢都完全零反应!

讲真少客都都比番基本服务吖!
2017-01-24
用餐优惠