2019-04-22 671 浏览
成日經過都見到好多人等位,咁啱家姐生日,就諗住試下呢間既半自助晚餐。一開始侍應態度差巳經好影響成餐晚飯,冇禮貌冇交帶,一餐生日飯就完全被破壞曬。沙律吧既食物仲好味過佢地既牛扒同龍蝦。牛扒煮得太熟,入口嘅時候苦澀,可以話真係一分錢一份貨。係成餐飯總共點左六個餐,但係侍應就話有三個餐有跟紅酒白酒,問我地飲邊一隻酒。問題係其餘果三個餐係可以有一杯免費嘅水果茶就冇同我地講清楚。眼見其他枱嘅客人落單之後都有奉上一杯茶但係只有我哋呢一台冇。當我地其餘三個想要一杯茶時候,經理走埋嚟話,所有飲品都要收費,語氣強調所有飲品都要收費。問題在於侍應落單嘅時候冇同我地講清楚有一杯免費嘅水果茶,如果要order其他飲品需要收費。個經理比我嘅感覺係非常之惡劣,完全冇耐性向客人解釋清楚。可以話成餐飯嘅體驗都係非常差。雖然價錢唔可以話貴,但可唔可以態度好少少?

2019-04-21
庆祝纪念