2022-10-31 615 浏览
今晚食左个金枝玉叶龙虾全包宴上汤焗龙虾伊面底 - 只龙虾系霉咗 软林林 伊面都系软林林…酱皇蚌片小炒王,烧鸡,蒸鲍鱼,花胶海皇翅系正常既 用素翅支持环保ok蒸龙趸系一般酒楼既招牌菜 呢样都系蒸得好难食 鱼肉刮唔开 以为唔熟 但又鱼肉又好鞋奇脆黑豚肉即系咕噜肉 个质素同我喺楼下买两送饭一盒$35无分别 仲敢叫奇脆 就咁叫咕噜肉都冇咁嬲片皮鸭压轴!鸭皮好干同硬 个面皮仲跨张!同一条毛巾冇分别 真系要食过先至明白系咩事😂总括每一碟出品都系微暖 好似煮完要等冻哂先肯上枱 成餐错漏百出 系咁俾咗啲唔知乜嘢菜式过黎 然后张单又写错𩠌 最后唔多够饱又叫多左碟蛏子王 质感唔爽口 但酱汁调配唔错 跟住有乳猪拼盘 乳猪叉烧油鸡质素都好差 乳猪好肥仲有阵㶶味
今晚食左个金枝玉叶龙虾全包宴

2022-10-30