2007-05-02 25 浏览
其实我觉得麦记食物除左唔系好健康之外, 食物质素一向都唔差! 数得出包我冇边一款唔食, 但系都冇边样会令我沉迷, 不过最近至尊汉堡就真系令到我好似中左毒咁, 好多时都会好想去买黎食!点解咁好味? 真正答案我唔会知, 但我净系知道佢个包好松软, 配埋一块厚蕃茄同两片青瓜, 酸酸甜甜咁再加埋d好似千岛酱汁, 唔干身, 仲有块几厚下汉堡, 啖啖肉真系好好味, 又开胃又好味, 搅到我成日心思好想去买黎食! 不过薯条由始至终我都觉得好差, 冇薯仔味, 而且又幼又硬唔好味, 不过冇办法啦, 佢地唔会改善架喇, 都咁多年啦! 所以去到都唔知叫唔叫餐好, 唔叫又好似唔抵, 叫左又会浪费, 真系矛盾!其实除左呢个包外, 有一个耐唔耐都会出黑椒汉堡又系一绝, 又香又辣, 黑椒汁又多, 汉堡又厚, 好好味架! 希望呢个包可以快d番黎啦!